Tini Blom - de zangeres van het levenslied


U kunt Tini Blom niet alleen solo boeken met één of meerdere sets als solo zangeres, maar ook avondvullend met haar man als het zijnde het Allround Duo The Flowers. Bij The Flowers is Tini niet alleen zangeres, maar vind u haar ook achter haar keyboard.

Tevens heeft zij met haar man een speciaal op maat gemaakt muziek en entertainment programma. Hierbij zullen zij u niet alleen verwennen met diverse soorten van live muziek, maar ook nog met diverse acts in diverse soorten van showkleding. Deze op maat gemaakte programma's zijn eventueel ook te brengen als zijnde een Hollandse Feestavond.

Wilt u een nog uitgebreider programma, dan kan dit met The Party Surprise Show. Hierbij laat Tini Blom zich bijstaan door nog een extra zanger (dus een avondvullende show met in totaal drie voacalisten). Tussen de showblokken door, die ong. 30 minuten duren, verwent haar man Jaap u als allround dj met de hits van toen en nu. Dit alles kan eventueel nog worden uitgebreid met een animatie duo (voor het animatie duo zie de "links" pagina).

Over alle mogelijkheden kunt u contact opnemen via de gegevens zoals vermeld op de "contact" pagina.  
 
Klik hier voor meer informatie over Flowersound Records