Tini Blom - de zangeres van het levenslied

   
Na een periode van stilte is Tini Blom met haar nieuwe producer Bart van der Post ook een nieuwe weg ingeslagen. Het nieuwe indrukwekkende nummer getiteld "Geen afscheid kunnen nemen" zal bij veel mensen een gevoelige snaar raken. Deze cd is uitgebracht door Flowersound Records.
   
De cd "Twee gouden ringen" uit 1999 is een echt levenslied waarvan de tekst veel mensen zeker zal aanspreken. Het tweede nummer is getiteld "Maar vraag niet waarom" en was haar inzending voor het Nationale Songfestival. Deze cd is uitgebracht door Flowersound Records.
   
De cd "Jong leven is geen afval" is door Tini Blom speciaal geschreven voor de stichting Pup in Nood uit Amsterdam. Deze single is ook op vinyl verkrijgbaar en wel bij het vinylparadijs (www.vinylparadijs.nl)
   
Op de verzamel cd "De gouden Piratenhits deel 10" is het nummer "Twee gouden ringen" verschenen.
   
Ook op de verzamel cd "De gouden Piratenhits deel 16" is het nummer "Twee gouden ringen" verschenen.
   
Samen met haar man Jaap Blom heeft Tini met het allround duo The Flowers de cd uitgebracht met de titel "Veel te mooi voor mij". Het tweede nummer op deze cd is getiteld "Hi Ha Haringlied".
   
Deze verzamel cd van The Flowers is een heerlijke mix van eigen werk en nummers van anderen met o.a. het lekkere eigen feestnummer IJs Koel Bier, maar ook op deze cd diverse nummers van anderen zoals een Hollandse Swing Medley, Tulpen Uit Amsterdam Medley, Rondje Feest Medley en nog vele andere liedjes. In totaal 38 liedjes op 1 CD.
   
Ook voor diverse andere artiesten heeft Tini Blom diverse nummers geschreven, waaronder 4 single cd's van de zanger Werner Redlich, welke ook allemaal zijn uitgebracht door Flowersound Records.
       
Klik hier voor meer informatie over Flowersound Records