Tini Blom - de zangeres van het levenslied


Tini Blom is een zangeres/toetseniste/entertainster/gitariste en is al vanaf haar jeugd met muziek bezig is. Als 16 jarig meisje trad zij al samen met een meidenband op in Nederland en Duitsland. Later met haar man Jaap Blom, met wie zij tot op heden nog steeds optreedt met het Allround Duo "The Flowers".

Tijdens alle optredens zijn de ogen veelvuldig op haar gericht, wanneer zij achter haar toetsen haar zangtalent ten gehore brengt. In haar eigen opnamestudio (Flower-Sound-Studio) produceert zij samen met haar man al haar werk zelf en tevens schrijft zij de meeste muziek en teksten van haar nummers zelf.

Ook voor andere artiesten heeft Tini nummers geschreven en geproduceerd o.a. Kees Versluys, Wereld kampioen Mondharmonica Joh. C. Faber en zanger/presentator Werner Redlich, waarvan de CD "Isabella" op de Dutch Urban en Pop CD '98 van Conamus staat en ook zijn laatste CD "Baby come back" ook weer uitgekozen is door Conamus voor de Dutch Urban en Pop CD '99.

Daarnaast heeft Tini diverse eigen cd's uitgebracht zoals "Jong Leven Is Geen Afval", speciaal geschreven voor de Stichting Pup In Nood en de cd "Twee Gouden Ringen". Met het liedje "Maar Vraag Niet Waarom", haar inzending voor het Nationaal Songfestival '98. Met deze inzending viel zij net buiten de boot. Wel werd zij uitgenodigd door Paul de Leeuw voor een optreden met haar Band "The Flowers" in het Programma Laat de Leeuw om daar het nummer te zingen, waarop zij vele positieve reacties uit binnen- en buitenland kreeg.

Voor Tini is muziek hetgeen wat haar leven voor een groot deel beheerst. Na een rustige periode op het cd front, is Tini nu met haar nieuwe producer Bart van der Post een totaal nieuwe weg ingeslagen. Haar nieuwste nummer "Geen afscheid kunnen nemen" is hiervan het klinkende resultaat. Een nummer wat bij vele mensen ee gevoelige snaar zal raken. U kunt op de pagina "Nieuw CD" hierover meer informatie vinden.

 
Klik hier voor meer informatie over Flowersound Records